Bestelpagina Tumbly

tu-plaatje

Ergonomisch wonder
De mens is niet gemaakt om stil te zitten, maar om te bewegen. De Tumbly bevordert deze manier van zitten. In tegenstelling tot de traditionele stoel, zorgt de Tumbly ervoor dat je altijd rechtop zit. Dit voorkomt een belasting van de rug en dus slijtage. De zithouding op de Tumbly voorkomt nek- en rugklachten. Bovendien zit je niet meer met een ronde rug maar rechtop. Dit voorkomt een vernauwde buikholte waardoor je vrij kunt ademen.

Slim contragewicht!
Het contragewicht (van staal vervaardigd) in de onderkant van de tuimelaar zorgt ervoor dat het levendige poefje altijd weer met het zitvlak naar boven tot stilstand komt. Het gewicht zorgt er ook voor dat de Tumbly zeer stabiel is wanneer je erop gaat zitten.

Het eigenzinnige, eivormige en ergonomische zitobject Tumbly is een vrolijke tuimelaar die beweegt als je hem aanraakt. Door het contragewicht aan de onderzijde, komt de Tumbly altijd met het zitvlak naar boven tot stilstand.  Met zijn zithoogte van 48 cm past hij perfect aan een eettafel of bureau.

In diverse kleuren alleen verkrijgbaar bij grotere bestelling.

Het eigenzinnige, eivormige en ergonomische zitobject Tumbly is een vrolijke tuimelaar die beweegt als je hem aanraakt. Door het contragewicht aan de onderzijde, komt de Tumbly altijd met het zitvlak naar boven tot stilstand. Mini Tumbly is 38 cm hoog en laat ook de kleintjes ergonomisch zitten.

 

In diverse kleuren alleen verkrijgbaar bij grotere bestelling.