Akoestische wandjes, Geluidsabsorptie

Stijlvolle akoestische wandenEco-Baffles zijn speciaal ontworpen om op een esthetische manier grote ruimtes te ontdoen van hinderlijke galm. Of het nu gaat om een sporthal, zwembad, kantoorruimte, theater of fabriekshal, deze baffles reduceren het geluid tot een aanvaardbaar niveau.
De baffles kunnen verticaal opgehangen worden aan 2 snelhangers of kettingen. De afstand tussen de ophangpunten kan op aanvraag aangepast worden. Met deze manier van ophangen absorbeert men veel geluid op een relatief kleine oppervlakte. Tevens is deze manier van ophangen niet hinderlijk voor lichtlijnen en sprinklerinstallaties. Een ander groot voordeel is dat er geen problemen kunnen ontstaan met condens tegen het dak.

Eco-Baffles bestaan voor 85% uit gerecycled textiel. De vulling van de baffles is Metisse isolatie. Metisse wordt gemaakt van ingezamelde niet herdraagbare kleding. Dit is voornamelijk katoen. Na gebruik van de baffles kunnen we deze weer 100% recyclen.

Het gewicht per baffle is slechts 2,1 kg per stuk. Daardoor zijn er geen zware constructies nodig om de baffles op te hangen.

Naast de 12 basiskleuren zoals wit, zwart, diverse grijstinten, rood en blauw zijn andere kleuren en dessins op aanvraag leverbaar.
Download hier de productfolder.

Akoestisch materiaal op de rol

NIEUW
Bestel
!