Swopper Onderdelen & Occasions

swopper_woman4_06

De Dynamic rugleuningen en bijbehorende stofferinghoezen zijn uitlopend. Op = op. Voor de zekerheid kunt u altijd even bellen en dan controleren wij de laatste voorraad.

Swoppers zijn er met of zonder wielen, afhankelijk hiervan bestelt u hiernaast de gewenste rugleuning in de gewenste kleur

Vanaf

Losse zittingen zijn verkrijgbaar in de kleuren die op dat moment in de collectie zitten. Ook zijn de zittingen in Microfaser leverbaar met een Tempur vulling. 

Vanaf
De Swopper voetenring is verkrijgbaar met glijders voor hare en zachte vloeren, met onbelast geremde wielen en met vrijlopende wielen. Ook kunt u kiezen voor de kleur antraciet of titaan.
Voor het vervangen van de voetenring is het noodzakelijk dat u met uw Swopper een bezoek brengt aan onze Swoppershop, waar wij met speciaal gereedschap uw Swopper kunnen voorzien van een nieuwe voetenring.
Het veerbeen bevat de gasveer, de zichtbare stalen veer, de instelling voor de veerspanning en de zijwaartse flexibiliteit.
Voor het vervangen van de veerbeen is het noodzakelijk dat u met uw Swopper een bezoek brengt aan onze Swoppershop, waar wij met speciaal gereedschap uw Swopper kunnen voorzien van een nieuwe veerbeen.
Losse Microfaser rughoes voor de Dynamic rugleuning
Standaard eigenschappen: