Gezondheidsvoordelen

AEtempur_180
De fris ogende kruk zit even comfortabel als dat hij gezond is. De Swopper staat daarom ook voor comfortabel zitten en gezond bewegen. De Swopper is hierbij een van onze meest succesvolle producten. Het gebruik van de Swopper laat talrijke opvallende resultaten zien. Mensen met lage rugklachten hebben meer baat bij een half uurtje swoppen per dag dan een massage. Steeds meer fysiotherapeuten adviseren dan ook de Swopper.

Voor exclusief zitcomfort:  „Swopper“ TEMPUR®

Voor iedereen die gevoelige zitknobbels wil ontlasten en de lichaamsdruk gelijkmatiger wil verdelen, is de "swopper" met TEMPUR-bekleding ideaal. TEMPUR-schuimstof is een gepatenteerd comfortmateriaal, dat door de NASA werd ontwikkeld voor het ruimtevaartprogramma.
Het biedt een aangename weerstand bij plotselinge belasting en verdeelt de druk geleidelijk, zodra lichaamswarmte en gewicht op de bekleding inwerken. Voor een meerprijs van € 33,61  is iedere Swopper uit te breiden met dit schuim! Het gebruik van de Swopper heeft verschillende voordelen voor uw gezondheid.

 

Zitten en bewegen tegelijk
U bent tijdens het zitten ‘onbewust’ aan het trainen.
Versterkt de rug- en rompspieren
Het continu wisselen van houding zorgt ervoor dat de spieren geoefend worden en dat de stabiliteit van de rug toeneemt. U traint.

Een betere doorbloeding
Het afwisselend aan- en ontspannen van de spieren en het continu wisselen van houding, stimuleert de doorbloeding waardoor u minder snel vermoeid raakt.
Daarnaast voorkomt de ronde vorm van de zitting dat u afklemming krijgt aan de achterzijde van het bovenbeen. Hierdoor zit de Swopper prettiger.

Een betere ademhaling
Op de Swopper bent u dynamisch bezig en dit stimuleert een diepere ademhaling. Hierdoor komt er meer zuurstof in het bloed en voelt u zich fitter.

Bestel hier uw Swopper