Aeron

HMAeron001

Baanbrekende ergonomie, veelzijdig uiterlijk
Sommige ontwerpen kunnen niet worden geïmiteerd. De Aeron bureaustoel is daar een goed voorbeeld van. Bill Stumpf en Don Chadwick hebben de Aeron ontworpen om anders te zijn dan alle andere stoelen. Door het vervangen van schuim en stof voor een ventilerend, vormaanpassend materiaal en door het gebruik van de laatste stand der wetenschap, op het gebied van comfort en ondersteuning, is het gelukt een ongekend niveau te bereiken. Continue onderzoek en ontwikkeling verzekert dat Aeron toonaangevend blijft voor prestaties op ergonomisch zitcomfort.

Verfrissend uiterlijk
Een uitgebreide keuze aan materialen en kleurstellingen zorgt ervoor dat Aeron een toegevoegde waarde kan zijn in bijna elk gewenst interieur. Van het krijtstrepen uiterlijk van Classic en het vriendelijke, glooiende Waves tot de geometrische vormen van Tuxedo; Pellicle patronen in neutrale kleuren bieden een breed scala aan keuze mogelijkheden. Titanium, gepolijst aluminium en grafiet afwerkingen van het frame completeren de kleurenreeks van de diverse Pellicles.

 


Geavanceerde ergonomie
Aeron’s Kinemat® kantelmechanisme laat het lichaam op een natuurlijke en loeiende wijze bewegen vanuit de enkels, knieën en heupen. Optimale ondersteuning in iedere positie is gewaarborgd. Voortschrijdend inzicht op basis van wetenschappelijk onderzoek heeft geleid tot de conclusie dat veel mensen bij voorkeur rechtop en naar voren gericht zitten tijdens het uitvoeren van taken. Om dit te realiseren is PostureFitals optie ontwikkeld. Met PostureFitkan het bekken en daarmee de wervelkolom continue in een natuurlijke en comfortabele houding ondersteund worden.


Cool comfort
Aeron is de enige bureaustoel met Pellicle® bekleding, een uniek materiaal dat zich aanpast aan het lichaam. Het lichaamsgewicht wordt gelijkmatig verdeeld over de zitting en rugleuning met een optimale individuele ondersteuning als resultaat. Lucht kan door de Pellicle blijven circuleren, hierdoor wordt oncomfortabele opbouw van lichaamswarmte in zitting en rugleuning voorkomen. Elk van de 3  verkrijgbare Pellicle weefpatronen levert het gelijke unieke niveau van individueel zitcomfort en luchtcirculatie op.

 
Gemaakt om te passen
De Aeron is verkrijgbaar in drie afmetingen. De B maat is geschikt voor de meeste mensen. De A maat is geschikt voor kleinere, lichtere personen. De C maat is geschikt voor langere, zwaardere gebruikers. Voor iedereen, van de kleinste vrouw tot de grootste man, is er een Aeron die perfect past.
Herman Miller produceert de Aeron stoel op verantwoorde wijze met oog voor het milieu. Veel onderdelen worden gemaakt van recycled materiaal. Het onderstel is gemaakt van recycled aluminium en het frame van recycled polymeer.

12 jaar garantie (24-uurs stoelgebruik)
Zoals alle Herman Miller producten is ook de Aeron® gemaakt voor langdurig gebruik. Als bewijs van ons vertouwen in de kwaliteit van de Aeron® is deze gedekt door de Herman Miller Garantie.
Bureaustoel 12 jaar, Pellicle
®
5 jaar, gasveer en fabrics (armpad en overige bekleding) 3 jaar.