Mirra

HMMirra001

Onovertroffen prestaties

De Mirra ondersteunt de jury van Popstars

In de wereld van standaard bureaustoelen waait een nieuwe verfrissende wind; Mirra. Met haar natuurlijke prestaties, flexibele pasvorm en innovatief uiterlijk levert Mirra superieure prestaties voor elke vorm van kantoorwerkzaamheden.
De Mirra is zodanig ergonomisch vormgegeven dat ze zich automatisch aanpast aan de lichaamslengte, het postuur en de bewegingen van de gebruiker. Met een paar, gebruikersvriendelijke, instelmogelijkheden wordt een uniek comfort en een optimale pasvorm voor iedereen bereikt.
Onderzoek en ervaar de innovaties: de zichzelf vormende Triflex
rugleuning en AirWeavezitting, de FlexFrontzitdiepte instelling, het dynamische Harmonickantelmechaniek, en nog veel meer. Al deze innovaties zijn samengesmolten tot en uiterst ebruikersvriendelijke en comfortabele stoel met een verfrissend uiterlijk en een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding. Easy that’s Mirra.

"Balanced ride" , een natuurlijk bewegingspatroon
Mirra’s Harmonic-Tilt is zodanig ontworpen dat binnen het totale bewegingstraject vanuit de enkels, knieën en heupen bewogen kan worden. Hierdoor wordt dynamiek tijdens zitten eenvoudig en vanzelfsprekend. De rugleuning en zitting bewegen met de gebruiker mee, waardoor de juiste ondersteuning wordt geboden in alle zithoudingen. De innovatieve technologie van het veersysteem geeft de gebruiker gelijkmatige steun, ongeacht de positie die binnen het brede bereik van 26 graden wordt ingenomen. De gebruiker zit altijd in balans en bepaalt zelf zijn ideale houding.

Volledige, automatische ondersteuning van de rug
Mirra’s TriFlex-rugleuning is een rugleuning uit één stuk, het materiaal is soepel en lastisch, en ondersteunt de volledige rug van de gebruiker. De geometrische vormen en de graatconstructie creëren flexibele zones in zowel de nek – schoudergordel als de borstwervelkolom, onderrug en het bekken. Hierdoor is de rugleuning in staat om zich op een unieke wijze aan te passen aan de omvang, het postuur en de bewegingen van de gebruiker. De hoogte van de rugleuning hoeft dus niet individueel te worden ingesteld. Daarnaast kent de Mirra TriFlex rugleuning een ingebouwde PostureFit. Een welvende vorm onder in het rugpand zorgt ervoor dat een optimale, comfortabele ondersteuning van de onderrug ontstaat ter hoogte van de bekkenrand. Lucht kan door de rugleuning blijven circuleren, hierdoor wordt oncomfortabele opbouw van lichaamswarmte voorkomen.

Zitcomfort op maat
De AirWeave zitting past zich aan de contouren van het lichaam aan en zorgt voor een optimale drukverdeling. De AirWeave zitting is ventilerend en biedt superieur zitcomfort voor elke gebruiker.

Esthetische verschijning
Mirra is ontworpen door Studio 7.5 te Berlijn (Duitsland). Mirra introduceert een nieuwe eigentijdse look binnen het midden - marktsegment. De vormgeving geeft op vanzelfsprekende wijze uitdrukking aan de functionaliteit en past binnen een grote verscheidenheid aan werkplekomgevingen. De voorgevormde polymeer rugleuning is verkrijgbaar in acht kleuren, de zitting is verkrijgbaar in tien kleuren. Het frame is verkrijgbaar in twee kleuren. De diverse kleuren kunnen naar eigen inzicht worden gecombineerd en gevarieerd zodat een uitstraling ontstaat die past bij het interieur.


Milieuvriendelijk
Mirra draagt bij aan Herman Miller’s streven naar duurzaam ontwerpen. De stoel is gemaakt van een minimaal aantal onderdelen en deze kunnen eenvoudig gescheiden worden. Voor de productie van de stoel wordt voor een groot deel gebruik gemaakt van recyclede materialen.
De Mirra zelf is 96 procent recyclebaar.

12 jaar garantie (24-uurs stoelgebruik)
Zoals alle Herman Miller producten is ook de Mirragemaakt voor langdurig gebruik. Als bewijs van ons vertouwen in de kwaliteit van de Mirrais deze gedekt door de Herman Miller Garantie. Bureaustoel 12 jaar, Aireweave5 jaar, gasveer en fabrics (armpad en overige bekleding) 3 jaar.

 

Download hier het Mirra PDF bestand met de gebruiksaanwijzing