Persbericht

rh_logo_nl

 

25 procent betere ventilatie in de

RH Logic 300/400

 

Stoelproducent RH Form AB ontwikkelt sinds 1975 ergonomisch verantwoorde stoelen. RH ontwerpt gebruikersvriendelijke stoelen en accessoires die het lichaam ondersteunen en ontlasten, maar brengt ook de overige stoelonderdelen, zoals de vulling en bekleding, verder tot ontwikkeling.

 

Het nieuwe model RH Logic 300/400 is door RH voorzien van een speciaal wollen zitkussen dat de natuurlijke vochtproductie van de gebruiker beter afvoert. Tests werden uitgevoerd met twee zittingen van eigen modellen, de RH Moveon en de RH Logic 400.

De tests werden uitgevoerd in februari 2006 bij IFP Research AB, een industrieel researchinstituut dat zich onder meer bezighoudt met onderzoek naar vezels, vezelcomposieten, rubber, kunststof en textiel.

Uit de testresultaten blijkt dat de zitting van Logic 400 25% meer warmtestroming doorlaat.

 

        Als het mogelijk is om de warmteontwikkeling in de bekleding tot het minimum te beperken, dan heeft dat een enorm positief effect op de gebruiker. Je wordt minder warm in een RH Logic en de gebruiker ervaart dit als evident prettiger. Een ander voordeel van de nieuwe Logic 300/400 is dat de kleding van de gebruiker ook de hele dag lang koeler en frisser blijft.