Elektrisch Verstelbaar

Tien goede redenen om te kiezen voor deze producten

 

 

  1. Regelmatig uw werkpositie veranderen helpt rugproblemen te voorkomen.
  2. Als u reeds rugklachten heeft kan een deel van de dag staan aan een hoge tafel in plaats van de gehele dag zitten aan een standaard tafel ontlasting bieden en helpen herstellen als rugklachten optreden.
  3. Mensen van verschillende lengte kunnen gemakkelijk hun tafel aanpassen aan hun specifieke behoeften - in het bijzonder handig voor langere mensen die een gebogen werkhouding willen voorkomen.
  4. Elektrische bediening betekent dat mensen hun eigen tafel zelf kunnen verstellen, ook handig voor rolstoelgebruikers.
  5. Ideaal voor mensen voor wie de hele dag zitten geen optie is, bv. Bij terugkomen op het werk na een rugoperatie.
  6. Gemakkelijke hoog laag verstelling bediening met de toegevoegde veiligheid optie dat twee knoppen gelijktijdig moeten worden ingedrukt om toevallige bediening te voorkomen.
  7. Ideaal voor groepen die gezamenlijk een werkplek delen. Bv. "Hotdesking" of roulerende werkomgevingen. environments.
  8. Ontwikkeld in samenwerking met Deens technisch instituut, goedgekeurd conform de meest recente Deense normen, voldoet aan alle Europese normen en is gemaakt voor allerlei soorten arbeidsprocessen.
  9. Door de gunstige prijs/kwaliteitverhouding betekent dat het voor meer mensen mogelijk is om een elektrisch hoogte verstelbaar systeem aan te schaffen i.p.v. een hand bediend systeem.
  10. Tafelbladen verkrijgbaar in diverse afmetingen, onderstellen in zilver en zwart en in verschillende gewichtsklassen. Voor op de grond of aan de muur.