Ergo Info

De Fungo gaat het statische zitten tegen door het rondom bewegend zitvlak.
De IGR ( Interessengemeinschaft der Ruckenschullehrer / innen e.V.) beveelt dit bewegend zitten met klem aan, daar het het rugspierstelsel versterkt en rugpijnen verrmindert en voor een betere zuurstofopname in de cellen zorgt.

Op ERGO kan men niet jong genoeg zitten. De stoel is de ideale meegroeiende stoel, daar hij rugklachten met alle gevolgen van dien voorkomt. ERGO is, voor iedereen die voor zijn rug wat goeds wil doen en fit wil blijven, de ideale oplossing. Als zitplaats zowel in de huishouding, hobbyruimte als aan het bureau voldoet hij uitstekend door zijn grote reikwijdte. En gymnastiek? ERGO doet mee.
Kortom: ERGO wil zeggen een inventieve stoel met een unieke combinatie van positieve eigenschappen waarvan u en uw rug een leven lang plezier zullen hebben.

ERGO TOP is een volledig nieuw en gepatenteerd zit-concept dat voortdurend het lichaam stimuleert en daarmee de rug versterkt. Naast het gebruikelijke beschikbare synchroon mechaniek, hebben we iets unieks gecreëerds: een traploos verstelbare stoel.
Met ERGO TOP ( zitting is 360° in de rondte te verstellen ) is het mogelijk om de zitting met 15 ° te kantelen voor een correcte zithouding zodat het bovenste deel van het lichaam  verticaal komt. In aanvulling daarop heeft de ERGO TOP een gunstig effect op de beweging van de stoel aan de zijkant.
Door het kunnen kantelen van het bekken aan beide kanten komt men tot het stabiliseren van de wervelkolom, vergelijkbaar met de beweging door te trainen op een gymnastiekbal.

Bestel hier uw Ergo zitmobiel