Rugklachten

RH heeft de juiste ergonomische stoel voor u.

De mens is niet gemaakt om lange tijd achter elkaar te zitten! Tegenwoordig worden echter veel werkzaamheden zittend uitgevoerd en leiden veel mensen een voornamelijk zittend bestaan. Wist u dat 80% van de mensen na hun veertigste levensjaar last heeft van rugklachten, nekklachten of schouderklachten?

Ondersteuning zeer belangrijk
Om te zorgen dat u geen rugklachten, nekklachten of schouderklachten krijgt, is het uitermate belangrijk om uw lichaam op de juiste wijze te ondersteunen tijdens het zitten. Alle stoelen van RH geven u de vereiste steun en variatie tijdens het zitten. Voor elke werksituatie heeft RH hiervoor een geschikte zitoplossing!

Rechte rug en actief zitten
Wanneer u tijdens uw dagelijkse werk verschillende taken uitvoert, moet u vlot van positie kunnen wisselen in uw stoel. Iedere actie aan een bureau vraagt om een andere zithouding. Wij noemen dit actief zitten. Tegelijkertijd is het belangrijk dat u in al die posities de juiste ondersteuning krijgt om uw rug, nek en schouders te ontlasten. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje filosofie. Zitten zonder de juiste steun en zonder rechte rug is uiteindelijk funest voor onze gezondheid.

Verstelbare rugleuning, armleuningen en neksteun
Alle stoelen van RH hebben een verstelbare rugleuning, armleuningen en neksteun. De rugleuning kan eenvoudig in hoogte worden versteld en ook de hoek van de rugleuning kan simpel worden aangepast aan de taak die op dat moment wordt uitgevoerd. De rugleuning heeft bovendien een verstelbare lendensteun zodat ook uw onderrug optimaal wordt ondersteund. De armleuningen zijn verstelbaar in hoogte en breedte en ontlasten de schouders. De stoelen volgen uw bewegingen zonder dat er spierkracht vereist is om de stoel in een nieuwe positie te duwen.

Een stoel testen
Het kopen van een ergonomische stoel kan een belangrijke uitgave zijn voor een privépersoon of een werknemer. Het is belangrijk om de juiste beslissing te nemen. Bij RH hebben we zoveel vertrouwen in onze stoelen, dat we gebruikers de stoel gratis laten testen, voordat ze beslissen hem te kopen. Als u hier interesse in heeft, neemt u dan alstublieft contact met ons op.

Jarenlange ervaring op het gebied van rug-, nek- en schouderklachten.
Het is al meer dan 35 jaar geleden dat Rolf Holstensson, de oprichter van RH Stoelen, de eerste stoel ontwierp om rugpijn te verminderen. In die tijd was er weinig bekend over het ontwerp van bureaustoelen om pijn bij de gebruiker te verlichten. Rolfs ontwerp was destijds voor velen een openbaring. Nog steeds is RH de aangewezen partij als het gaat om het verlichten van klachten tijdens het zitten. De stoelen van RH geven de gebruiker in alle omstandigheden de juiste ondersteuning en verlichting zodat zij zonder klachten hun dagelijkse werkzaamheden uit kunnen voeren.

Het menselijk lichaam is een anatomisch wonder en hoe beter we ervoor zorgen, hoe beter we presteren. Kijk maar naar topsporters. Dit geldt ook voor de houding van ons lichaam die we elke dag het vaakst uitvoeren: zitten. Wanneer we in een stoel zitten die rekening houdt met het natuurlijk bewegingspatroon van het lichaam, kunnen we beter ademen. En wanneer we beter ademen, kunnen we ons beter concentreren. Onze 2PP™ filosofie gaat ervan uit dat het lichaam moet bewegen en rechtop gehouden moet worden, zodat er voldoende zuurstof in het bloed komt. Bedrijven en werknemers die in de beste omstandigheden kunnen werken, zorgen bovendien voor een beter bedrijfsresultaat. Test zelf in onze Performance test hoe uw eigen prestaties beïnvloed kunnen worden.

Dat is de filosofie van RH Stoelen: gebaseerd op actief - bewegend - zitten en het geven van optimale ondersteuning in iedere zithouding.