Stuituitsparing

rhsuituitsparing_01

 

De stuituitsparing in de zitting zorgt ervoor dat het gebied rond het zitvlak met het heiligbeen en stuitbeen vrij komt te liggen waardoor er een plaatselijke drukverlichting ontstaat. De eigenschappen van deze zitting zorgen voor maximaal comfort en drukvermindering. De zitting is geschikt voor mensen met een lichaamsgewicht tot 125kg en helpt om de pijn te verlichten in geval van een pijnlijk of gekneusd staartbeen, heiligbeen of stuitbeen. De ergonomische vormgeving van de zitting met stuituitsparing stelt de gebruiker in staat om (toch) achterover te leunen in een stoel en te profiteren van de lumbale ondersteuning in de rug.  

Dankzij deze anatomische zitting van de Logic bureaustoel wordt de houding van uw bekken en rug gecorrigeerd zodat u een goede zithouding aanneemt. Een goede zithouding voorkomt immers spanning in uw nek, schouders en rug. Het kussen is universeel toepasbaar op elke stoel.

Deze zitting kan in alle stofferingen worden uitgevoerd en is verkrijgbaar op een Logic 300 of 400, en op onze eigen P7. Ook deze stoel kunt u proberen in onze showroom.

Bureaustoel met stuitbeenontlasting

Voor ontspannen werken: De LÖFFLER+ bureaustoel voor stuitbeenontlasting vermindert de druk in het achterste gedeelte van de zitting en verhoogt zo het zitcomfort.

Wesjon P7 Bureaustoel met stuituitsparing


WESJON P7 Bureaustoel met stuitbeenontlasting

De P7 bureaustoel is uit voorraad leverbaar in diverse kleuren stof, kunstleer en leer. Deze versie heeft een stuituitsparing zodat het heiligbeen ontlast wordt.