Draadframe stoel Redonda

Bestel
  Levertijd:3-5 dagen

Bij ruimtes met een wisselend gebruik die vaak een andere opstelling vragen en of geheel ontruimd moeten worden komt deze veelzijdigheid pas echt van pas.

  Ook blinkt deze stoel uit door door zijn ongekende stapelbaarheid tot wel 45 stuks. Mede door een robuuste transportkar die ontwikkeld is door onze eigen R&D afdeling worden deze tot een mooie strakke stapel opgeruimd.

  Materiaal:

  De kunststof zit- en rugdelen zijn gemaakt van glasvezel versterkt polypropyleen, die UV bestendig is. Buiten de standaard kleuren zijn de kunststofdelen optioneel ook te verkrijgen in elke RAL of PMS kleur; ook bestaat de mogelijkheid om het kunststof brandwerend te maken.

  RAL en PMS kleuren op klantspecificatie zijn zonder meerprijs beschikbaar vanaf 400 stuks. Voor kleinere aantallen geldt een geringe meerprijs, neem hiervoor contact op met onze afdeling verkoop.

  De framedelen zijn van massief 11 mm dik hoogwaardig staal, en kan standaard worden afgewerkt in elektrolytisch verchroomd of zwart of wit gepoedercoat. Ook hierbij bestaat de optie om het stalen frame in een andere finish of kleur te verkrijgen.

  Alle frames worden standaard voorzien van aangeklemde transparante kunststof vloerbeschermers geschikt voor zachte vloerbedekking. Optioneel zijn viltjes te plakken in deze vloergeleiders; dit raden wij aan bij gebruik op harde vloeren.


  Hergebruik / Onderhoud /Circulair:

  De kunststof delen van de stoel bestaan al voor een aanzienlijk deel uit gerecycled materiaal en zijn op zichzelf voor 100% recyclebaar. Bij ons bezoek aan de fabriek hebben we met eigen ogen kunnen aanschouwen dat delen die vrijkomen van het productieproces direct tot granulaat wordt verwerkt zonder de fabriek te verlaten en direct weer het productie proces ingaan. De framedelen van staal laten zich ook opnieuw gebruiken en op basis van het zelfde frame zijn meerder modellen kunststof rug en zittingen mogelijk

  De componenten die duurzaam onder ISO normeringen in de West-Europese fabriek worden geproduceerd worden in massa getransporteerd naar Heemskerk, hier bouwen we de componenten op tot uiteindelijk de complete stoel. Ook is hier ons stoffering atelier gevestigd zodat we de stoelen desgewenst kunnen bekleden.

  Het onderhoud is eenvoudig en de kosten daarvan zijn extreem laag; door het verwijderen van 9 kunststof parkers uit de bodem/stapelplaat kunt u defecte en of beschadigde onderdelen eenvoudig afnemen en waar nodig een deel vervangen. Voor zo’n 40% van de nieuwprijs kunt u de stoelen voorzien van een nieuwe zitting en rug. Ook kunnen bestaande onderdelen, mits technisch in orde, gestoffeerd worden in een nieuwe kleur, zodat de stoelen weer een tijd meekunnen.

  Recent hebben we een kleurwisseling bij een klant uitgevoerd: door een fusie ontstond er een nieuw logo en kleurstelling en de wens was om zich daaraan te conformeren. Voor zo’n 40% van de nieuwprijs zijn de stoelen voorzien van een nieuwe kleur zitting en rug. De vrijgekomen onderdelen waren technisch 100% en zijn vervolgens weer ingezet bij de zelfde opdrachtgever als gestoffeerde uitvoering.


  Voor het stofferen gebruiken we als eerste onderdelen die optische schade hebben en of kleuren die b.v. uit de collectie gaan.

 • tafel- & barhoogte.
 • frame: massief draadframe 11mm, afwerking chroom.
 • zitting en rugleuning glasvezel versterkt Polypropylene.
 • diversen kleuren mogelijk.
 • ook verkrijgbaar met armleuningen.
 • aanvullende praktische accessoires als seminartafel en boekenrek.
 • mogelijk met aangelast snelkoppelingsysteem.
 • productbrochure beschikbaar.   
 • mogelijk met aangelast snelkoppelingsysteem.
 • compacte transportkar is beschikbaar, met parkeerfunctie ( minder ruimte nodig indien leeg weggezet )
 • stapelbaar tot 45 stuks.
 • groot aantal uit voorraad beschikbaar. 


Klik hier voor de Redonda Brochure


Laatst aangepast: 22-09-2023