Pami Metrix 4 Lounge

Bestel
  • Beschrijving

Metrix 4 Lounge is het antwoord op de vraag van moderne kantoormedewerkers die op een en dezelfde plaats semi-geconcentreerd willen werken, samenwerken en overleggen. Ook in een kantoorlandschap biedt de loungewerkplek een oplossing voor visuele en akoestische privacy. De Twincorner lounge biedt een beter alternatief voor vergaderkamers en managementrooms.

De tafel is elektronisch in de hoogte regelbaar en het blad kan men in een of twee richten verschuiven. Ook de stoelen zijn (optioneel) volledig aanpasbaar zodat iedereen in de ergonomisch optimale positie kan werken.

Metrix 4 Lounge is ook, net als het gehele Metrix gamma, modulair aanpasbaar zodat verschillende uitvoeringen mogelijk zijn. Single Lounge, Corner Lounge, Face2Face Lounge, Twincorner Lounge, Divana, het is maar een greep uit de mogelijkheden. De Face2Face is met zijn open setting ideaal als teamwerkplek. De Corner Lounge wordt vooral voor communicatie met collegas of individueel semigeconcentreerd werken gebruikt. Deze lounge is ook uitermate geschikt om uw bezoekers te ontvangen. De Single Lounge is een open werkplek die in de juiste positie de optimale ondersteuning is voor kortstondige raadplegingen van collegas of individueel semigeconcentreerd werk.

Een heel ander type lounge is de Divana. Met zijn lage wanden is deze lounge ideaal voor brainstorming en presentaties voor kleine groepen. Ontmoeting en communicatie zijn de sleutelwoorden. De Divana past zeer goed in ontvangstruimtes, informele vergaderruimtes en hallen van openbare gebouwen. Functioneel, aangenaam en efficiënt.

Dankzij de akoestische wanden is de Metrix 4 Lounge dé ideale plaats voor confidentiële gesprekken.

 

Laatst aangepast: 13.04.2017