RH Logic 400 bureaustoel

Het nieuwe model RH Logic 400 is door RH voorzien van een speciaal wollen zitkussen dat de natuurlijke vochtproductie van de gebruiker beter afvoert. Tests werden uitgevoerd met twee zittingen van eigen modellen, de RH Moveon en de RH Logic 400.

De RH Logic 400 heeft een hoge rugleuning en de RH Logic 300 een lagere. Ze zijn allebei gebaseerd op 2PP™, onze filosofie over zitten met een grote bewegingsvrijheid. Hierdoor kunt u langer werken en beter presteren.  Om ze geschikt te maken voor verschillenden personen en werkomstandigheden, is de RH Logic 400/300 leverbaar met een aantal verschillende stoffen en accessoires, bijvoorbeeld met een extra grote zitting en in een bewakingsuitvoering. Een aantal modellen is ook leverbaar in een ESD-goedgekeurde uitvoering.

De tests werden uitgevoerd in februari 2006 bij IFP Research AB, een industrieel researchinstituut dat zich onder meer bezighoudt met onderzoek naar vezels, vezelcomposieten, rubber, kunststof en textiel.
Uit de testresultaten blijkt dat de zitting van Logic 400 25% meer warmtestroming doorlaat.
Voor zowel de RH Logic 300 als 400 is een speciale zitting verkrijgbaar met een stuit-uitsparing.

 

Een individueel instelbare bureaustoel met traploze vergrendelbare kantelmechaniek. Goede ondersteuning van rug en schouders door verbeterde Tvedt drukdeling en geprofileerde lendesteun. De zitting is voorzien van goede bekkensteun en drukverdeling.
Een bijzondere eigenschap is dat de rugleuninghoek verstelbaar is ten opzichte van de kantelhoek van het mechanisme (dubbele hoekinstelling).