Ergo Zitmobielen

Als actief-dynamisch en ergonomiosch zitten nieuw voor u is...dan geniet u in eerste instantie nauwelijks van het zitten op de Ergo, zeker wanneer u reeds rugklachten heeft. U rugspieren moeten het "meezitten" eerst weer leren. Daarom, zodra het zitten op de Ergo voelbaar inspanning gaat vergen, neemt u weer plaats op een andere, normale stoel. Maar vat u deze vermoeidheid of lichte spierpijn niet op als slecht, maar als teken van de training die de Ergo bewerkstelligt. De Ergo zal uw rug in de loop der tijd dusdaning versterken, dat u weldra langdurig en met plezier op het actief-dynamische zitmobiel zult zitten. Lees meer...

U kunt het bewegen van de Ergo Top enigszins verminderen door de Ergo Top begrenzer mee te bestellen. Deze draaischijf van aluminium bevindt zich onder de zitting en door deze omhoog te draaien, vermindert u het op en neer bewegen van de zitting. Wij adviseren u deze begrenzer mee te bestellen.

De Ergo zitmobiel is er voor volwassenen én voor kinderen!

Technische details: Klik hier   Rust is een gebrek aan zitplaats: Klik hier  Andere bijzondere zitvormen:  Klik hier 

Prijzen geldig vanaf 26-07-2013

De Ergo 1M een in hoogte instelbare zitkruk. Deze zitkruk draagt door zijn bewegend en actief zittechniek bij aan een actieve zithouding (Lordose). Bovendien worden de onderrugspieren en bekken op een natuurlijke en actieve manier gestimuleerd. Wij raden u aan de ErgoTop met begrenzer te kiezen, zodat u het bewegen van de zitting zelf kunt regelen!

De Ergo 1L is een in hoogte instelbare zitkruk. Leverbaar met vaste of bewegende zitting.
Deze zitkruk draagt door zijn bewegend en actief zittechniek bij aan een actieve zithouding (Lordose). Bovendien worden de onderrugspieren en bekken op een natuurlijke en actieve manier gestimuleerd.

Ergokruk met schotel aan de onderkant en zitting met ErgoTop.

Bewegend zitten is beter voor u en uw rug. De perfecte kruk tegen het passief stil zitten. Een slimme rugspierentrainer die door zijn beweeglijkheid u in de voor u juiste houding laat zitten. Kom hem proberen in onze showroom!
Standaard uitgerust met ErgoTop én naar keuze met de bewegingsbegrenzer!

Met deze Ergokruk op wielen combineert u bewegend zitten met mobiliteit. Een perfecte rugspierentrainer die door zijn beweeglijkheid u in de voor u juiste houding laat zitten. Naar wens uitgerust met ErgoTop én de bewegingsbegrenzer!

Met deze Ergokruk op wielen combineert u bewegend zitten met mobiliteit. Een perfecte rugspierentrainer die door zijn beweeglijkheid u in de voor u juiste houding laat zitten. Naar wens uitgerust met ErgoTop én de bewegingsbegrenzer!

Met dit product van Werner Loffler combineert u een hoge bureaustoel met een Skippybal. De hoge gaslift, voetenring en glijdoppen maken van dit produkt een stabiele zitoplossing die prima geschikt voor achter een balie, stawerkplek ect.
De ERGO XL heeft een ronde zitting. U heeft alle voordelen van mobiel zijn, terwijl uw rugspieren worden getraind. Deze ERGO XL heeft een vaste zitting of een ErgoTop zitting voor all round bewegen. kop of een . Deze ERGO XL heeft een vlakke kruispoot zwart of gepolijst.

Deze Ergokruk heeft standaard een vaste zitting maar ook kunt u kiezen voor bewegend zitten door de ErgoTop mee te bestellen. Een zeer fraaie hoge kruispoot maakt dit ontwerp een juweeltje om te zien. Kruispoot wordt in zwart of verchroomd geleverd. Desgewenst kunt u hem in fraai (kunst) leder laten stofferen!
Naar wens uitgerust met ErgoTop én de bewegingsbegrenzer!

Met dit product van Werner Löffler combineert u een hoge bureaustoel met een Skippybal. De hoge gaslift, voetenring en glijdoppen maken van dit product een stabiele zitoplossing die prima geschikt voor achter een balie, stawerkplek ect.
De ERGO XL heeft een ronde zitting. U heeft alle voordelen van mobiel zijn, terwijl uw rugspieren worden getraind. Deze ERGO XL heeft een vaste zitting of een ErgoTop zitting voor all round bewegen. Deze ERGO XL heeft een gebogen kruispoot zwart of gepolijst.