COB

  • Beschrijving

Co-design tussen Drisag & Hadewijch Neirinck

“Mobiliteit op kantoor, een alles-in-een oplossing”

Vraag vanuit de markt

Het Nieuwe Werken groeit en de vraag naar een flexibel opbergsysteem dat kan worden toegepast in een open-space werkomgeving wordt groter. De Common en Personal Office Box (COB & POB) is een flexibel inzetbaar opbergsysteem, speciaal ontwikkeld als antwoord op deze vraag.

Oplossing

De COB & POB verbeteren de mobiliteit op de werkvloer en zijn daarom uitstekend te gebruiken voor het flex-werken. Hoewel de COB & POB zich het beste thuis voelen aan een DriVK bureau, zijn zij ook merkonafhankelijk te hangen en te vergrendelen aan andere maten en type bureaubladen variërend van 10 tot 40mm.

De COB & POB zijn functioneel in een omgeving waar werkplekken niet persoonsgebonden worden toegepast en waarbij aan het einde van de werkdag de cleandesk policy zichtbaar effectief is. Zowel de COB als de POB is een
3-in-1 oplossing. Het is namelijk een combinatie van een;
– ladeblok,
– locker,
– en tas.

De COB & POB is daarom dé vervanger van het traditionele ladeblok.

Opbergen

Voor de COB & POB hebben we een garage ontwikkeld waar je de COB & POB  op een eenvoudige manier kunt parkeren. Al dan niet in gepersonaliseerde vorm. Ook is elke COB of POB afzonderlijk afsluitbaar d.m.v. een cilinderslot waardoor je persoonlijke eigendommen veilig liggen opgeborgen.

Materiaal

De COB & POB’s zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium. Hierdoor zijn ze zelfs met inhoud zeer licht van gewicht en eenvoudig te verplaatsen. De COB & POB zijn ontwikkeld vanuit een cradle-to-cradle benadering en is eenvoudig recyclebaar.

 

Download
Brochure COB & POB

Laatst aangepast: 13.04.2017