DPG1M Linak

Bestel
  • Beschrijving

De DPG familie met herinneringsfunctie bestaat uit DPG1M, DPG1B en DPG1C. De DPG wordt geactiveerd door te kantelen; Een gemakkelijke intuïtieve manier om een bureau te bedienen, zonder hierbij veel aandacht vereist. De DPG biedt tot 4 geheugenposities, deze worden eenvoudig aangeroepen door het paneel te kantelen en het bureau zal automatische stoppen bij de opgeslagen posities.

De 3 handbedieningen hebben een geïntegreerde herinneringsfunctie door middel van LED licht. Het licht geeft de status van het bureau weer en herinnert de gebruiker er aan wanneer het tijd is om te veranderen van positie, dit om variatie van houding in de dagelijkse routine te krijgen. Met geïntegreerde Bluetooth® kan de gebruiker de Desk Control™ App aan de DPG koppelen en persoonlijke statistiek op een smartphone of PC app bijhouden en notificaties krijgen wanneer zij moeten veranderen van positie.

De app “Desk Control” is verkrijgbaar voor iOS en Android toestellen. Het is te downloaden via de App Store en de Google Play Store. Het mooie aan de app is dat deze geheel gratis is.

 DPG1M eigenschappen:

  • Om hoog/ Om laag bewegen
  • 2 geheugenposities
  • LED herinnering
  • Bluetooth

Linak DPG ondersteuning

06-06-2017